Kırıkkale Oto Ekspertiz Bayilik

Kırıkkale Oto Ekspertiz Bayilik

Kırıkkale oto ekspertiz bayilik

Kırıkkale ilinde hizmet veren Kırıkkale oto ekspertiz bayilik firması uzun zamandan beri sektörde edindiği güven ve tarafsız hizmet anlayışı ile yoluna devam ediyor. Firma bünyesinde görev alan her personel hem donanımlı hem de sürekli verilen eğitimlerle sürekli olarak kendini geliştirerek en üstün hizmeti müşterilerine sunuyor. Ayrıca ekspertiz sırasında kullanılan tüm ekipmanlar da hem en son teknolojik ürünlerden oluşuyor hem de en gerçekçi sonuçları aktarıyor.

Oto Ekspertiz Hizmeti Neler İçeriyor

Araç Kırıkkale oto ekspertiz bayilik firmasına geldiği andan itibaren ekspertiz hizmeti başlıyor. Lift aracılığı ile kaldırılan aracın tüm alt aksamları uzman bir ekip tarafından detaylı bir şekilde kontrol edildikten sonra farklı testlerle aracın genel durumu hakkında bir ön bilgi sağlanıyor.

Sonrasında aracın fren, yanal fren ve süspansiyon testleri yapılarak aracın durma ya da fren yapma sırasındaki sarsma ve öne itme durumları hakkında ayrıntılı bir rapor hazırlanıyor.

Bunların yanı sıra aracın beyin kısmı, motor gücü, beygir gücü ve devir gücüyle ilgili Dyno testi yapılarak bilgisayar üzerinden gerekli verilerek alınıp gerekli değerlendirmeler gerçekleştiriliyor. Bu testin sonucunda motorun dayanıklılığı hakkında da ayrıntılı bir bilgi sahibi olunabiliyor. Uzun vadede bu testin yapılması olası arızaların tespitini sunmakla birlikte aracın hali hazırdaki durumunu da ayrıntılı bir şekilde gösteriyor.

Oto Ekspertiz Hizmeti Almanın Yararları

Kırıkkale oto ekspertiz bayilik firmasından aldığınız oto ekspertiz hizmeti sonrasında araçla her türlü bilgiye sahip olunabiliyor. Bu anlamda değişken ürünlerin olup olmadığı, araçta boya değişimi olup olmadığı, aracın motor ve beygir gücünün durumu, tüm mekanik ve yazılımsal donanımları ile ilgili verilecek rapor satış aşamasında vereceğiniz kararı önemli ölçüde etkiler.

Ayrıca ülke çapında geçerliliği olan bu rapor sayesinde içiniz çok daha rahat bir şekilde aracı alım işlemlerini de başlatabilirsiniz.

Oto Ekspertiz Ücretleri

Oto ekspertiz hizmet bedeli aracın durumuna, modeline ve yılına göre değişkenlik gösterebilir. Bu anlamda ekspertiz hizmeti öncesinde bayiden hem ücret ile ilgili bilgi alabilir hem de raporda yer alacak maddeleri öğrenebilirsiniz.