Oto Ekspertizci

Oto Ekspertizci

Oto ekspertiz 360  firması olarak başlattığımız ekspertiz çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi zamanla genişleterek İstanbul’un geneline yaymayı başardık. Fransızca kökenli Eksper kelimesinden türeyerek Türkçe ’ye ekspere şeklinde çevrilen Ekspertiz günlük hayatta sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Belirli bir alanda teknik bilgisi olan uzmanlara eksper adı verilmektedir.  Burada bahsettiğimiz ekspertizce ise 2. el otomobil satışlarında belirli cihaz ve ekipmanlar ile otomobillerin detaylı bir şekilde tüm kontrolden geçirmektir. Uzmanlık alanımız olan ekspertiz hizmeti ile satın almak istediğiniz araçların bütün kontrollerden geçiriyor ve varsa hasar ya da herhangi bir problemi bunu rapor halinde sizlere sunuyoruz.

Oto Ekspertiz Nedir?

Oto ekspertiz 360 şubemize getirilen her türlü motorlu taşıtlar iler teknolojiye sahip kontrol cihazları ile muayene edilmektedir. Bir nevi aracın checkup ‘u diyebiliriz.   Günümüzde araç sahibi olmak artık lüks değildir ihtiyaç haline gelmiştir. Araç fiyatlarının da yüksekliği göz önünde bulundurulduğunda talebin 2. ellerde daha yoğun olduğun görüyoruz. Her ne kadar ikinci el araçlara baksanız da elbette en iyisi ve temizini almak istersiniz. Bu durumu dışardan gözlemeyerek anlayamazsınız. Dışarıdan her ne kadar temiz görünen aracın, belki de iç aksamında arıza problem olabilir. Işte bunu anlamak ve almak istediğiniz aracı değerinde almak istiyorsa oto ekspertiz hizmet almanız gerekir.

Ekspertiz İşlemleri Nasıl Yapılır?

Her şeyden önce oto ekspertiz 360 şubemize gelen aracın dış yüzeyini temiz olması gerekiyor. Yani dış kısmını boya yüzeyi kirli olan bir aracın boyası ekspertiz için sağlıklı değildir. Araçların temiz olması işi daha da kolaylaştırmaktadır.  Temiz olarak getirdiğinizi araçlarınızı önce süspansiyon i testinden geçirmekteyiz. Bu testte aracınızın tekerlerindeki süspansiyonları bilgisayarlı makinelerimiz kontrol eder. Tekerleklerinde patlak, direnç kaybı vs. gibi tüm olumsuzluklar ortaya çıkıyor hemen akabinden Tüv-Türk muayene istasyonlarında kullanılan olan fren test cihazı ile fren testi yapılıyor. Derken, sıra ile aracınızı motor testi, iç aksamı ve dış boyasını orijinalliği gibi sıra ile bütün kontrollerden geçirilerek raporlanarak sizlere teslim ediliyor. Sizlerde bu sayede satın almak istediğiniz aracın durumunu öğreniyor ve aracı değerine uygun fiyatlar ile alma şansı bulabiliyorsunuz.