Manisa Oto Ekspertiz Bayilik

Manisa Oto Ekspertiz Bayilik

Manisa Oto Ekspertiz Bayilik

Geçtiğimiz zamanlarda kişiler aracı alırken aracın dış görünüşe bakarak ve satıcının sözleri üzerine aracı tanıyarak satın alıyordu. Alıcılar oldukça riskli bir alış veriş işlemi gerçekleştirirken bu durum satıcıların işine geliyordu. Hiçbir zaman satıcılar tarafından aracın hasarları anlatılmazdı. Günümüzde ise bu durum çok farklı bir hâl almıştır. Manisa oto ekspertiz bayilik hizmetimiz sayesinde artık araç alacak olan kişilerde güvenli bir şekilde araçları sayın alabilmektedir. İkinci el araç alış satışında 2019 yılından itibaren oto ekspertiz raporu zorunlu hale getirilmiştir. Bu durum yalan beyanda bulunan satıcıları zor durumda bırakırken, güzel ve kaliteli bir araca sahip olmayı dileyen alıcılar içinde çok büyük bir avantaj sağlamaktadır.

Oto Ekspertiz Raporu İçin Bayilik Tercih Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Oto ekspertiz raporu sayesinde kişiler rahat bir nefes almaktadır. Fakat oto ekspertiz raporu alacağınız bayiinin de mutlaka bilindik ve güvenilir bir firma olması gerekmektedir. Aksi takdirde alıcı kişi daha sonra birçok sorun ile karşı karşıya gelebilir. Manisa oto ekspertiz bayilik olarak vermiş olduğumuz güvenilir hizmet ile araç alacak olan kişileri memnun etmekteyiz. Profesyonel kadromuz sayesinde oto ekspertiz raporlarında herhangi bir eksik bilgi veyahut bilgilerin abartılması, yalan beyanda bulunmak gibi bir durum söz konusu dâhi olmamaktadır. İşimizi en güvenilir ve kaliteli bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız.

Oto Ekspertiz Raporu İçin Yapılan İşlemler Nelerdir?

Manisa oto ekspertiz bayilik olarak oto ekspertiz raporu için aracınızı en ince detayına kadar inceleyerek hareket etmeye özen gösteriyoruz. Aracınızın boya kontrolünü sağlıyoruz. Araçta herhangi bir boyalı alan var ise boyanın kalınlığına kadar ölçüm sağlıyoruz. Dinamometre testi ile aracınızda bulunan motorun gücünü tespit ediyoruz. Bu teste motor gücünün yanı sıra, tekerlek gücü, şanzıman ölçümü ve tork gücü gibi araç için birçok önemli noktaları inceliyoruz. Aracın ABS, gösterge paneli ve enjektör gibi önemli motor ve mekanik kontrollerinin yapılmasını sağlıyoruz. Aracınızın yolun kötü şartları karşısında ne kadar dayanıklı olduğunu süspansiyon testi sayesinde belirliyoruz. Bunların yanı sıra akü ve fren testi de yapıyoruz.