Kırıkkale Oto Ekspertiz Bayilik

Kırıkkale Oto Ekspertiz Bayilik

Kırıkkale Oto Ekspertiz Bayilik

Oto ekspertiz mutlaka bilindik ve işinin ehli olan kişiler tarafından gerçekleştirilmelidir. Kırıkkale oto ekspertiz bayilik alanında profesyonel olan kişiler ile hizmet vermektedir. Alanında uzman olan kişiler tarafından son teknolojiye sahip eksiksiz ekipmanlar kullanılarak araç en ince ayrıntısına kadar incelenir ve kontrol edilir. Daha sonrasında araca uygun bir şekilde yalansız bir rapor çıkarılır. Kırıkkale oto ekspertiz bayilik sayesinde aracın geçmişini en ince ayrıntısına kadar öğrenmek mümkündür.

Aracın daha önce hangi parçalarının değişime uğradığı, kazalı olup olmadığı ve aracın performansı en net şekilde öğrenilir. Her alanda oto ekspertiz servisi verilmektedir. Oto ekspertiz hizmeti yeni araç alacak olan kişiler için büyük bir kurtarıcı haline gelmiştir. Oto ekspertiz hizmeti veren kişiler aracın dilinden anlayan kişilerdir. Aracın en ince noktasına kadar her şeyi inceler ve rapora dökerler. Araç oto ekspertiz hizmeti alınırken mutlaka bilindik ve güvenilir bayilikleri tercih etmek gerekmektedir.

Oto Ekspertiz Hangi Durumlarda Tercih Edilir?

Kişi eğer ikinci el bir otomobil alacak ise mutlaka Kırıkkale oto ekspertiz bayilik hizmetlerinden yararlanması gerekmektedir. Aracı satışa sunan kişi bazen aracın geçmişini alıcıdan saklayabilmektedir. Bu durumlarda oto ekspertiz hizmeti almamış olan yeni araç sahibi ileriki zamanlarda araç konusunda çok fazla sıkıntı yaşayabilir. Hatta geri dönüşü olmayan sorunlar ile karşı karşıya gelebilir. Bu tarz sorunların önüne geçmek için önceden önlem almak gerekmektedir. 

Oto Ekspertiz Bayisi Nelere Bakar?

Kaportada daha önceden herhangi bir boya ve benzeri bir işlem olup olmadığına bakılır. Aracın motorunda ve mekanik tesisatlarında herhangi bir sorun olup olmadığını kontrol eder. Aracın motor kontrol ünitesi bilgisayar ile çalışan kontrol cihazına bağlanır. Bunun ardından ABS, gösterge paneli, enjektör gibi aracın uzuvları kontrol edilir. Bu bilgisayarlı kontrol cihazı sayesinde şanzıman sistemi de kontrol edilmiş olur. Aracın değişen veya boya gören parçaları var ise öğrenilir. Aracın çamurlukları, kapıları, ön ve arka tamponları, ön ve arka kaputu, camları, jantları, kapı sacları ve varsa aracın sunroofu kontrol edilir. Araçta meydana gelmiş olan geçmişine dair bütün sıkıntıları rapora dökülür.