İstanbul Oto Ekspertiz Bayilik

İstanbul Oto Ekspertiz Bayilik

İstanbul Oto Ekspertiz Bayilik

Oto ekspertiz firmaları, 2. El araçların hasar tespitini yapmaktadır. Hasar tespitin sonucunu bir rapor haline getirip alıcıya sunmakta ve buna göre bir değerlendirmek yapmaktadır. Son yıllarda oldukça fazla bir iş alanına sahip olarak oto ekspertiz firmaları karşımıza çıkmaktadır.

Bu kadar yaygın bir iş alanına sahip olmasının en büyük nedeni 2. El otomobil alım ve satımının oldukça fazla olmasından kaynaklanmaktadır. Birçok yeni yatırımcı oto ekspertiz alanında bayilik satın almakta ya da yeni bir marka oluşturmaktadır. Ancak bayilik açmak daha kolay ve güvenilir olduğu için çoğu kişi bayilik veren firmalar ile anlaşmaktadır. Firmamız oto ekspertiz alanında bayilik veren kuruluşlardan birisi olmaktadır.

Oto Ekspertiz Nedir? Neden Tercih Edilir?

2. el araçların motor ve mekanik kontrollerinin, iç kısımlarının kontrollerinin, kaporta, boya kontrollerinin yapıldığı, bu kontrollerinin değerlendirildiği ve raporlandığı firmalara oto ekspertiz adı verilmektedir. Sertifikalı ve uzman çalışanları olan ekspertiz firmaları her açıdan müşterilere güven aşılamaktadır. Kullandığı cihazlar son teknolojiye uygun olmaktadır. İstanbul oto ekspertiz bayilik, bayilik verdiği işletmelerde de kendi prensiplerini yürütmekte, böylece her zaman kaliteli ve güvenilir hizmet vermektedir.

Oto Ekspertiz İşleminin Avantajları Nelerdir?

2. el araç alımlarında ekspertiz işlemi oldukça önemlidir. Daha önce kullanılmış olan bu 2. El araçlara uygulanan ekspertiz işleminin avantajlarını şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Satın alacağınız 2. El aracın değerine uygun olup olmadığının farkına varmış olursunuz.
  • Daha önce bir kaza yapmış mı? Yoksa yapmamış mı? Öğrenmiş olursunuz.
  • Ekspertiz raporuna sahip 2. El bir araca sahip olmuş olursunuz.
  • Aracın geçmişten kalan trafik ya da vergi gibi borçları var mı, yok mu öğenmiş olursunuz.
  • Aracın parçalarının orijinalliği hakkında bilgi sahibi olur, aynı zamanda çizik ya da hasar gibi durumların tespiti de yapılmış olmaktadır. 

Oto ekspertiz firmaları kullanılmış araçların hem iç hem de dış parçalarını inceleyerek, araç hakkında detaylı bilgi sahibi olmanızı sağlamaktadır.

İstanbul Oto Ekspertiz Nasıl Bayilik Hizmeti Vermektedir?

İstanbul oto ekspertiz firmamız, yeni yatırımcılar için İstanbul oto ekspertiz bayilik hizmeti vermektedir. Böylece hem kendi markasını genişletmekte, tanınırlığını arttırmakta hem de istihdam sağlamaktadır. İstanbul oto ekspertiz bayilik hakkında bilgi almak için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.