Tuzla Oto Ekspertiz

Tuzla Oto Ekspertiz

Tuzla Oto Ekspertiz

 

Tuzla oto ekspertiz firması olarak her marka ve model motorlu taşıtlarınızın ekspertiz hizmeti için profesyonel çalışmalar yürütmekteyiz. İkinci el araç alımı ve satımı konusunda oldukça faydalı bir hizmeti olan ekspertiz hizmetlerimiz profesyonel ekiplerimizi ve ileri teknolojik cihazlarımızı ile hızlı ve güvenli bir şekilde yapmaktadır.

Değerinde araç satın almak isteyenler, beğendiği aracı satın almadan önce özellikleri orijinalliğini kaybetmiş mi kazalı mı ya da hasar ve pert kaydı var mı gibi araçla ilgili tüm soruları oto ekspertiz işlemlerinin vereceği raporda bulabilirler.

Oto Ekspertiz Hizmeti Niçin Gereklidir

İkinci el araç sektöründe oldukça önemli bir konuma sahip olan oto ekspertiz hizmetleri ile güvenli bir şekilde araç satın almak imkânı bulacaksınız. Yani alacağınız aracın geçmişi ile ilgili her türlü bilgiye ekspertiz raporunda görebileceksiniz. Eğer satın alacağınız araç istediğiniz gibi kalitede ya da özellikle değilse ve önceden kazaya karışmış ve hasar kaydı bulunuyorsa, aracı satın almaktan vazgeçme hakkına sahipsiniz.

Oto ekspertiz hizmetlerini bir diğer avantajı ise araçları değerinde satışını sağlamaktadır. Araç ekspertiz raporunun sağladığı bir diğer avantaj ise araçta değişen parça var mı tüm parçaları orijinal mi bunu net bir şekilde tespit eder, yedek parçasından tutunda kaporta boyasına kadar tüm teknik bilgileri detaylı bir şekilde tespit eden Oto ekspertiz hizmetleri için Tuzla oto ekspertiz firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Tuzla Oto Ekspertiz Fiyatları

Tuzla oto ekspertiz firması olarak oto ekspertiz fiyatları konusunda en makul ücretleri vermeye özen gösteriyoruz. İkinci el araç satın alırken alacağınız araç hakkında e3n ince ayrıntıları bilmeniz ileri zamanlarda sizleri büyük bir masraftan kurtarmış olacaktır. Çünkü her ne kadar dışardan hatasız gibi görünse de iç aksamında bulunan hataları gözlemleyerek anlayamazsınız. 

Ancak ekspertiz işlemi sırasında bilgisayarlı cihazları aracın bütün aksamlarını detaylı bir şekilde kontrol eder ve değişen ve arızalı olan parçası ve benzeri gibi durumları tespit edip rapor eder.  Bu nedenle oto ekspertiz fiyatlarına bakmaksızın ikinci el araç alımında mutlaka oto ekspertiz hizmeti almanızı önemle tavsiye ederiz.