Gümüşhane Oto Ekspertiz Bayilik

Gümüşhane Oto Ekspertiz Bayilik

Gümüşhane Oto Ekspertiz Bayilik

Sıfır araçların piyasa değeri yükselmesinden dolayı alım gücü giderek düşmesine sebep oldu.   Durum böyle olunca ikinci el aracın alım ve satım gücü giderek artmaya başladı.  Aracını satan birçok kişi aracı hakkında asılsız söylentilerle birçok kişiyi mağdur etmeyi başardı. Ekspertiz hizmeti bunların olmasını engellemek amacıyla kurulmuştur. 

Türkiye’de araç kullanılan sayısı 11 milyonu geçmiştir. Durum böyle olunca da ekspertiz bayiliğini de ihtiyaç giderek arttı.  Ekspertiz marka adı altında birçok hakka sahip olarak bayilik açabiliyorsunuz. Böylelikle hem birçok kişiye hizmet edebiliyor hem de daha fazla kar edebiliyorsunuz. Daha ekonomik şekilde kendi işinizin patronu olabiliyorsunuz. Gümüşhane oto ekspertiz bayilik firması olarak bütün eğitim ve ekipmanlarda firmamız tarafından karşılanır. Size ise iyi bir lokasyon bulmanız kalır.

Oto Ekspertiz Başvurusu Nasıl Olur?

Gümüşhane oto ekspertiz bayilik firmalarından birini başvuru yapmak isterseniz öncelikle firmanın sunduğu bayilik başvuru formunu doldurmanız gerekir.  Doldurduktan sonra gerekli belgeleri de yine mail yoluyla firmaya iletmeniz gerekir. Formu doldururken eksiksiz ve doğru kişisel bilgilerinizi girmeniz lazım. Aksi halde başvurunuz ret edilecektir.

Ön onayı aldıktan firma sizle yüz yüze konuşmak isteyecektir.  Yüz yüze görüşmeden sonra bayiliğinizi açacağınız yerin bakılması için kiplerle izlenim yapılır. Ekipler yerin kazançlı olduğunu gözlemlerse kısa sürede gerekli malzemeleri getirilir. Size ise açılış organizasyonu yapmanız kalacaktır. Bu kısa sürede bayiliğinizi açmış olursunuz.

Neden Bayilik Almalıyım?

Ekspertiz sektörü gelir düzeyi yüksek olan bir hizmettir. Birçok araç alan kişi ekspertize getirerek mağdur olmalarını engeller. Aracın hakkında genel bilgi sahibi olur. Ekspertiz hizmeti vermek sanıldığı kadar kolay değildir. Dolayısıyla bir dükkân açtığınızda sadece dükkâna 100 bin TL ile 250 bin TL vermeniz gerekir. Gerekli olan malzemeler ve makinelerde kiraladığınız ya da satın aldığınız dükkânınızın fiyatını yükseltecektir.

Ekspertiz hizmeti vermeniz için en az  7.500 m2 kapalı, 3.500 m2 açık alan bu durumda sizin daha fazla masraf etmeni gerektiğini gösteriri. Bayilik hizmetinden yararlandığınız zaman 70 bin TL ile 150 bin TL ödenek ile daha uygun anahtar sahibi oluyorsunuz. Ayrıca Gümüşhane oto ekspertiz bayilik firması olarak birden fazla bayilik hizmeti de vermekteyiz.  Eğer siz de bayilik hizmetinden yaralanmak isterseniz güvenle firmamızı tercih edebilirsiniz.