Balıkesir Otoekspertiz Bayilik

Balıkesir Otoekspertiz Bayilik

Balıkesir Oto Ekspertiz Bayilik

Balıkesir oto ekspertiz bayilik hizmeti günümüzde en popüler meslek gurupları haline geldi. Araçların alım satım olayı çok olmasından dolayı birçok satıcılar arızalı ya da parçası değişen araçların orijinalmiş gibi satıyorlar. Bu durum alıcıları mağdur etmesine sebep verir.

Bunların olmaması için ekspertiz şirketleri devreye girmeye başladı talep çok olunca da günümüzde birçok şirket ekspertiz hizmeti vermeye başladı. Sıfırdan daha çok masraf olmaya başlayınca ekspertiz hizmeti veren büyük firmalar kendi bünyesinde küçük işletmeleri alarak daha fazla kitleye hitap etmeye başladı.

Oto Ekspertiz Bayilik Avantajları Nelerdir?

Balıkesir oto ekspertiz bayilik hizmeti alan kişilerin tanınması daha fazla olur. Müşterilerinin sayısı daha da çok artar. Gelir düzeyi yükselir. Hangi alanda bayilik açılırsa açılsın müşteriyi daha kolay çekebilir. Düşük masraf ederek bayi açabilirsiniz.Kullanılan makinelerin hepsi yerli üretim olduğundan arıza yapmaz. Makinelerin hepsi birinci sınıftır. İnternet üzerinden bile çok kolay müşteri talep edebilirsiniz. Bu yüzden bayilikten yararlanmak çok avantajlıdır. En büyük avantajı ise yüksek fazla para gerektirmeden girişimciliğe adım atabilirsiniz.

Oto Ekspertiz Bayilik Maliyeti Ne Kadar?

Normal bir sıfırdan oto ekspertiz bayiliği açacaksanız en az 100 bin TL masraf etmeniz gerekir. Bayilik sayesinde 50 bin ile 70 bin arasında ekspertiz bayiliğine sahip olabilirsiniz. Bütün gerekli malzemelerde, ekipmanlara içerde olması araç ve gereçlere ek para vermenize gerek yoktur. Ayrıca gerekli olan alt yapıları da sağladığı için ek ödenekte vermenize gerek yoktur. Sizin yapmanız gereken personellerinizi bulmanız.

Oto Ekspertiz Bayilik Başvurusu Nasıl Yapılıyor?

Balıkesir oto ekspertiz bayilik hizmetinden yararlanmak isterseniz başvuru yapmanız gerekir. Önce gerekli olan kişisel bilgilerinizi, girişimcilik hakkında ön görüşlerinizi belgeleyerek ön görüşme sağlamanız gerekir. Bu görüşme 10 ile 15 gün sürer.Ön onayını aldıktan sonra bayiliği açacağınız alanın belgelerini almanız gerekir. Belgelerini aldıktan sonra firmanın resmi hesabına mail atarak incelemesini sağlamanız gerekir. Bu aşamayı da geçtikten sonra bayiliğinizi açabilirsiniz. Bayiliğinizi açamadan bütün gerekli bütün donanımları firma tarafından getirilir. Siz de oto ekspertiz bayiliğinden yararlanmak isterseniz firmamızdan bayilik hizmeti alabilirsiniz.