Ağrı Otoekspertiz Bayilik

Ağrı Otoekspertiz Bayilik

Ağrı Oto Ekspertiz Bayilik

2.el araç alımı yapan vatandaşlar araçları aldıktan kısa bir süre sonra bazen hiç beklemedikleri olumsuzluklar ile karşılaşabilmektedirler. Bu olumsuzlukları yaşamamak içinde araç alımı yaparken yetki belgesine sahip araç markalarından bağımsız bir şekilde eksper hizmeti vermektedirler. Ağrı oto ekspertiz bayilik sistemi de bu merkezlerden biri olmak için kurulmuştur.

Oto expertiz işlemleri yaparken özel olarak üretilmiş TSE kalibrasyonlarından başarı ile geçmiş hassas cihazlar olması gerekmektedir. Oto ekspertiz işi yapabilmek için alacağınız yetki belgeleri çok önemlidir. Alıcılara araçlarla ilgili detaylı bir rapor sunabilmek için işin ehli olmak gerekir.

Oto Ekspertiz Çeşitleri

2.el araç alıcılarına ön ve arka kaporta ekspertiz, araç boya ekspertizi, motor teknik ekspertizi, mekanik aksam ekspertizi, süspansiyon ve elektronik ekspertizi raporlama hizmeti verilmektedir. Ağrı Oto ekspertiz bayilik merkezleri tamir bakım servisi değildir. Komisyonla ekspertiz hizmeti yapılmaz. Alınan ücret karşılığında tarafsız bir şekilde araçların geçmişte olan ve mevcutta bulunan bütün hasar detayları raporlanır.

Ekspertiz Uygulayıcılarında Olması Gereken Özellikler

Ağrı Oto ekspertiz bayilik çalışmalarında en dikkat edilen konulardan bir tanesi ekspertiz raporunu hazırlarken her türlü teknik cihaz olsada araçtan çok iyi anlayan ustalarla, her türlü eğitimi almış ve şeffaflıktan ödün vermeyecek bir ekiple çalışmaktır. Her raporlama başlığında yapılan ekspertiz için alanında uzman kişiler ve teknolojinin son üretimi olan belgeleri alınmış tüm kalibreleri yapılmış cihazları kullanmaktır.

Bayilik Avantajları Nelerdir?

Müşterinin kurumsal yâda bireysel olması fark etmeksizin tarafsız bir şekilde otomobillerin geçmişten günümüze gelen tüm detaylarını herkesi anlayacağı bir dille ve hiçbir ayrıntıyı atlamadan raporlama konusunda Oto ekspertiz hizmeti vermek için bizden bayilik alabilirsiniz. Hem güvenilir bir firma işleyişine sahip olmak hemde marka avantajını işinize yansıtıp fiyat avantajlarını da kullanmak için Ağrı da Oto ekspertiz bayiliğini almak bizi tercih edebilirsiniz.