Kocaeli Oto Ekspertiz Bayilik

Kocaeli Oto Ekspertiz Bayilik

Kocaeli Oto Ekspertiz Bayilik

Günümüzde ikinci el araç alış ve satışı çok fazla olmaktadır. Kişiler maddiyat açısından ikinci el araç alımlarını daha sık tercih etmektedir. Sıfır araçlara göre ikinci el araçlar daha uygundur. Bunun yanı sıra ikinci el araç alımında herhangi bir sorun ile karşı karşıya kalma oranı oldukça fazladır. Kişi aracı sadece dış görünüşü ile almaya dikkat eder fakat bunun yanı sıra aracın geçmişinde yaşanılan kazalar da önemlidir. Kocaeli oto ekspertiz bayilik sayesinde satın alacağınız araçların geçmişinde yaşamış olduğu kaza, hasar gibi durumları en ince ayrıntısına kadar öğrenmek mümkündür. Oto ekspertiz hizmetlerini en güvenilir bir şekilde vermekteyiz. Alacağınız aracı en ince ayrıntısına kadar inceleyerek raporlarla kanıtlamaktayız. Firmamızda görevlendirilen oto ekspertiz ustaları işinin ehli ve dürüst kişiler olmaktadır.

Oto Ekspertiz Raporu Nedir?

Kocaeli oto ekspertiz bayilik sayesinde oto ekspertiz raporlarını güvenir bir şekilde, aklınızda hiç bir soru işareti kalmadan çıkartabilirsiniz. Son teknolojiye sahip olan makinalar tarafından araçlarınızın motorundan, camına kadar bütün güncel ve geçmiş durumlarını sizler ile paylaşıyoruz. Oto ekspertiz raporu; ölçümlerini yapmış olduğumuz aracın hasarlarını ve mekanik tesisatlarında herhangi bir sorun olup olmadığını belirleyip raporlar ile size sunmamıza verilen isimdir. Bu raporların mutlaka bilindik ve güvenilir kişiler tarafından yapılması gerekmektedir. Bu raporlar bizim tarafımızdan tamamen şeffaflık ile kişiye teslim edilir. Firmamızın çıkarmış olduğu oto ekspertiz raporu sayesinde araç satın almak isteyen kişilerin akıllarında en ufak bir soru işareti kalmayacaktır. 

Oto Ekspertiz Hangi Hizmetleri Vermektedir?

Kocaeli oto ekspertiz bayilik hizmetlerimiz son teknolojiye sahip ekipmanlar kullanılarak araçtan anlayan ve işinin ehli kişiler tarafından profesyonel bir şekilde tamamlanır. Aracınızın ön ve arka tamponları, aracınızın sunroofu kontrol edilir. Aracınızda daha önceden meydana gelmiş olan herhangi bir darbe, kaza olup olmadığı kontrol edilir. Aracınızın değişen parçası olup olmadığı, aracınızın üzerinde boyalı parça olup olmadığı kontrol edilir. Almak istediğiniz veyahut almış olduğunuz araca ait bütün mekanik tesisat bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde sizlere sunulur. Aracınızın motor kontrol ünitesi bilgisayar ile çalışan kontrol cihazına bağlanır ve herhangi bir sorun olup olmadığı kontrol edilir.