Hatay Oto Ekspertiz Bayilik

Hatay Oto Ekspertiz Bayilik

Hatay Oto Ekspertiz Bayilik

Otomobil kullanımının fazla olduğu dönemlerde kullanıcıların bir otomobillerin kullanım süreleri oldukça kısa olmaktadır. Bu sebepten dolayı 2. El otomobil alım ve satımları oldukça fazladır. Ancak 2. El otomobillere pek fazla güven olmamaktadır.Sırf satmak için yanlış bilgiler söylenmiş olabilmektedir. Bu güvenin arttırılması ve otomobilin tam değerine uygun bir ücretin belirlenmesi için kontrolden ve bakımdan geçirilmesi gerekmektedir. Hatay oto ekspertiz bayilik uzman çalışanları ve son teknoloji ekipmanları ile siz müşterilerinin güvenli 2. El otomobil alışverişinin yapılması sağlamaktadır.

2. El Oto Nedir?

Oto piyasasında, otomobil sahibinin aracını bir başka kullanıcıya satması durumunda araç 2. El olarak adlandırılmaktadır. 2. El arabalar günümüzde, sıfır arabalardan daha çok talep görmektedir. Ancak yaşanan bazı problemler mevcuttur. Bu problemleri yaşamamak için dikkat edilmesi gereken bazı konular bulunmaktadır. Bu konuları şu şekilde sıralayabiliriz;

  • İlk olarak dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta aracın daha önce küçük ya da büyük kaza yapıp yapmadığıdır.
  • Kaporta kısmında çizikler, gömükler var mı? Boya ile bunlar kapatılmış mı? Kontrol edilmelidir.
  • Aracın motorunda paslanma ya da çürükler, yağ oranı, motor gücü, borular ve kayışlar kontrol edilmelidir.
  • Aracın iç kısımlarının da iyice kontrol edilmesi gerekmektedir. Koltukların, direksiyonun, vitesin, kemerlerin, camların düzgün bir kontrolden geçmesi gerekmektedir.

2. el araç alımında bu gibi kontrollerin yapılması ve buna bağlı olarak fiyatın belirlenmesi gerekmektedir. Bu ve bunlar gibi pek çok sorunu Hatay oto ekspertiz bayilik firmamız ile tespit edebilirsiniz.

Oto Ekspertiz Nedir? Neden Tercih Edilmelidir?

Oto ekspertiz özelikle 2. El araçların alım ve satım işlemlerinde gerekli kontrolleri uzman kişiler tarafından yapan firmalar olmaktadır. 2. El araçlar eski sahipleri tarafından nasıl kullanıldığı ekspertiz firmaları tarafından detaylı bir incelemeden geçerek belirlenmektedir.Parçaların orijinalliği, daha önce yaptığı küçük ya da büyük çaplı kazaların tespiti Hatay oto ekspertiz bayilik ile tespit edilmektedir. Oto ekspertiz bayileri profesyonel hizmet vermektedir. Firmamızın kaliteli ve son teknoloji ekipmanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sertifikalı ve uzman çalışanları ile sizlere güveniliri ve kaliteli hizmet vermektedir.