Şile Oto Ekspertiz

Şile Oto Ekspertiz

Şile Oto Ekspertiz

Şile oto ekspertiz firması olarak şile merkezli ekspertiz hizmetleri veriyoruz. Günümüzde artık araç sahibi olmak lük olmaktan çıktı önemli bir ihtiyaç haline geldi. Özellikle İstanbul gibi büyük yerleşim yerinde yaşamanın vermiş olduğu zorluklar insanları araç almaya zorunlu bıraktı. Ancak ekonomik yetersizlikler de göz önünde bulundurursak, İstanbul ve ülke genelinde ikinci el araç pazarına da rağbet epey arttı. 

Zengin kesim tercihlerini her zaman sıfır araçlardan yana kullansalar da orta kesim ve alt geliri gurubunda olanlar araç ihtiyaçlarını ikinci el oto pazarından yana kullanmaktadır. İkinci el araç satın almak bazı riskleri de almak anlamına geliyor.

Çünkü satın alınan araç önceden kullanıldığından dolayı geçmişi arızalı ya da hasarlı olduğunu ilk bakışta anlayamazsınız. Hele ki satıcı değerinden fazla satmaya kalksa bile hiçbir şey yapamazsınız. Ancak oto ekspertiz hizmeti sunan firmalara giderek satın alacağını aracı detaylı bir şekilde kontrol ettirip durumun ve tüm özellikleri öğrenebilme fırsatını vardır.

Oto Ekspertiz Hizmetleri Neleri Kapsar?

Şile oto ekspertiz

  • Kaporta   boya kontörlü yapılır
  • Motor performansı ve özellikleri test edilir
  • Motorun mekanik özellikleri kontrol edilir
  • Hasar kaydı ve kaza durumu test edilir.
  • Yanal kayma testi yapılır
  • Süspansiyon testi yapılır.
  • Ren testi yapılır.

Kısaca alacağınız aracın iç de dış aksamları bilgisayarlı cihazlar ile analiz edilir ve sonuçta rapor halinde alıcıya ya da satıcıya teslim edilir.

Oto Ekspertiz Hizmeti Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

Uzun yıllardır oto ekspertiz sektöründe faaliyet gösteren kurumsal firma olarak Şile oto ekspertiz hizmeti alırken çok dikkatli ve temkinli olmanınız altını çizerek belirtmek isteriz. Çünkü bu sektörde de dolandırıcılık ve sahtekârlık git gide artmakta ve çoğu ekspertiz firmaların büyük bir kısmı satıcı ile önceden anlaşmalı olup arızalı ya da hasarlı araçlara bile kusursuz olarak ekspertiz raporu çıkarmaktadır.

Özellikle satıcını götürmek istediğini ekspertiz firmaların tercih etmeyin. Bu konuda önceden araştırma yapın ya da çevrenizde araç sahibi olanların deneyimlerinden yararlanın. Özellikle daha önce araç satın almadıysanız yanılma ihtimaliniz çok yüksektir.