Üsküdar Oto Ekspertiz

Üsküdar Oto Ekspertiz

Üsküdar Oto Ekspertiz

 

Üsküdar oto ekspertiz olarak uzu süredir Ümraniye ve İstanbul geneline, ikinci el araç pazarını oto ekspertiz ihtiyaçlarına profesyonel çözümler sunuyoruz. Müşteri memnuniyeti misyonumuz ve kalite anlayışımı ile vermiş olduğumuz tüm hizmetler, kaliteli garantili ve güvenilir çalışmalar ile yapılmaktadır.

Sektöre adı attığımız günden bu yana kurusam alt yapımız ve geniş hizmet ağımız ile hastanın her günü 7/24 sat boyunca oto ekspertiz ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler sunmayı kendine prensip edinmiş kurumsal firmamız sektörün en çok müşteri potansiyeline sahip kuruluşlardan birisidir.  Oto ekspertiz istasyonumuzdan alacağınız bütün hizmetlerimizi kurumsal firmamızın tescili kapsamındadır ve %100 garantilidir.

Oto Ekspertiz Ne Kadar Güvenli?

Alında bu durum tamamen firmanın kalitesi ve müşteriye olan hassasiyetine göre değişiklik göstermektedir. Bu sektörde faaliyet gösteren bazı ekspertiz firmaları oto galericiler ya da araç satışı yapan kişiler ile anlaşmalı olup hatalı ve hasarlı araca bile temiz ekspertiz raporu çıkarabilmektedir. Bu nedenle bu hizmeti garantili olabilmesi için oto ekspertiz firması seçimlerinizde hassas olmanız gerekir.

Üsküdar oto ekspertiz sektöründe faaliyet gösteren kurumsal firmamız gibi araçların bütün kontörlerini TSE standartlarına uygundur. Aracınızı en ince ayrıntısına kadar kontrol ediyor ve araçta ne tespit etmişsek doğru ve net bir şekilde rapor ediyoruz. Müşteri memnuniyeti gerek firma gerekse e ekiplerimizi açısından çok önemli bir konu olduğu için dolandırıcılık ya da sahtekârlık yapak isteyen kişiler fırsat vermiyoruz. Bu anlamda tüm önlemleri alıyoruz.

En İyi Ekspertiz Firmalarına Nasıl Ulaşabilirim?

İkici el araç satın alırken alacağınız aracın modeli ve markası konusunda araştırma yaparken bu aracı ekspertiz yaptırtacağınız firma konusunda da geniş çaplı araştırma yapmanız gerekir. Bu konuda asla satıcıya güvenmeyi ve kesinlikle satıcı bir firma belirliyorsa bunu kabul etmeyin.

Bazı satıcılar ekspertiz firmaları ile anlaşmalı olup kusurlu araca bile temiz raporu çıkarmaktadır. Bu konuda bulunduğunuz bölenin oto ekspertiz firmaları için internetten araştırma yapabilir ya da yakınlarınızın deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Üsküdar oto ekspertiz hizmetlerimiz konusunda daha detaylı bilgiyi web sitemiz üzerinden alabilirsiniz.